!! Hoş qeLdiniz Cakkıdı teAm !!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

!! Hoş qeLdiniz Cakkıdı teAm !!

Biz BiR aiLeyiz !

AnasayfaGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

BeN kEsinlükln Yeniyim:D

3 posters
YazarMesaj
BereNNN

Kadın

BeN kEsinlükln Yeniyim:D Empty
MesajKonu: BeN kEsinlükln Yeniyim:D   BeN kEsinlükln Yeniyim:D Icon_minitimePaz Ekim 26, 2008 8:31 pm

Sefgili Cakkıdı Cukkudu doStları Very Happy bn bEREn Very Happy oluorm Razz ve bu forum denilen zerzevattan gıdım anlamıorm Very Happy arkadaşlar saolsnlar ite kaka kafama kaka Very Happy kaka bişiler öğretiolar Razz konu aç didiler Very Happy de bi uğrim baqm didim hihi Very Happy aSi_ CAsH_fluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuw:D ben yenüyüm gALiba yaRdımlarnıS için Çok merSÜVery Happy
Cash___FLow
Admin
Admin
Cash___FLow

Erkek
Ruh Hali : BeN kEsinlükln Yeniyim:D Geveze10il5

MesajKonu: Geri: BeN kEsinlükln Yeniyim:D   BeN kEsinlükln Yeniyim:D Icon_minitimePaz Ekim 26, 2008 9:57 pm

BereNNN demiş ki:
Sefgili Cakkıdı Cukkudu doStları Very Happy bn bEREn Very Happy oluorm Razz ve bu forum denilen zerzevattan gıdım anlamıorm Very Happy arkadaşlar saolsnlar ite kaka kafama kaka Very Happy kaka bişiler öğretiolar Razz konu aç didiler Very Happy de bi uğrim baqm didim hihi Very Happy aSi_ CAsH_fluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuw:D ben yenüyüm gALiba yaRdımlarnıS için Çok merSÜVery Happy
Kardeşim Benim yhaff Very Happy Sen yeni deqılsın de roL icabı yeni Sin Very Happy Hq aramıza :DD: deLü Razz
http://cakkidi.hareketforum.com
aSi_

aSi_

MesajKonu: ßacuların ßacusu :))   BeN kEsinlükln Yeniyim:D Icon_minitimePtsi Ekim 27, 2008 2:28 am

hOşgeldın.. Smile az paintlemedım Sana ögretmeq iÇin Laughing yine oLsa yine yaßarım What a Face hep Söluorm Herturlu Yardım İtina İle yaßılır Very Happy

BeN kEsinlükln Yeniyim:D
1 sayfadaki 1 sayfası